Brands

Brands 2018-12-17T13:25:06+02:00

Vi har igennem 30 år samlet erfaring og kendskab til et bredt sortiment af produkter. Dette sikrer dig – vi altid er opdateret på ny og spændende teknologi, med det magiske mix af kvalitet, funktionalitet og ikke mindst økonomi. Her finder du et udvalg af de brands vi samarbejder med.

Atomos.

AJA er et førende brand når det kommer til alt fra converters, routers, streaming encoders og meget mere. AJA er et brand som tilbyder hardware af god kvalitet til en endnu bedre pris.

Blackmagic Design.

Bright Tangerine laver professionelle matteboxe og follow focus systemer. Deres kvalitet er blandt markedets bedste og deres finish er fremragende.

Brother, Brother & Sons.

Canon Broadcast har et stort udvalg af broadcast objektiver til ENG og studie produktioner.

DPA mikrofoner er blandt verdens bedste og har så god en lyd, at de bruges til mange broadcast og film produktioner over hele verden.

Easyrig er et must have værktøj for fotografer, der jævnligt bære rundt på deres kamera i flere timer. Den smarte vest og arm konstruktion gør, at vægten bliver jævnt distribueret og forhindre rygskader.

Fujinon er kendt for deres broadcast og film objektiver, som optisk er de bedste markedet indenfor zoom objektiver. Fujinon objektiver bliver brugt verden over på store TV og film produktioner.

Flowcine er et fremragende stabilisator værktøj, som bruges sammen med Easyrig. Tilsammen kan du få alle fordelene ved en Easyrig og et Steadicam i en samlet pakke.

Hedbox.

JVC har et stort udvalg af kameraer til ENG og studie produktioner.

Lumantek.

Manfrotto producere alt fra grips til kamera tasker. Mest kendt er Manfrotto for deres stativer, som kommer i forskellige prisniveauer, som passer fra alt til DSLR til et fuld størrelses film kamera.

Video produktions mixere.

Panasonic har et stort udvalg af professionelle kameraer, mixere, monitors m.m. til broadcast og film. Panasonic er førende indenfor deres område og kvaliteten er i top.

P+S TECHNIK er kendt for deres kamera tilbehør, som er af den bedste kvalitet på markedet. De laver også fremragende anamorfiske objektiver.

Roland.

Schneider-Kreuznach er kendt for deres fremragende objektiver og filtre, som er blandt verdens bedste. Ønsker man det bedste af det bedste optiske, så er Schneider-Kreuznach det oplagte valg.

Sennheiser er standarden indenfor microports og professionelle mikrofoner. Med priser der passer til meget små produktioner, såvel priser der passer til store produktioner, så har Sennheiser uden tvivl lyd til alle budgetter.

Sachtler er et mærke der har slået sig fast, som at være et af de bedste og mest robuste kamera stativ producenter på markedet.

Sound Devices.

Saramonic.

Tascam.

WisyCom er det bedste mærke i verden når det kommer til professionel trådløs lyd. Deres systemer er både yderst veludviklet, gennemtænkt og levere den bedste lyd.

Zeiss objektiver er uden tvivl nogle af de mest velkendte på markedet. Zeiss objektiver findes i flere prisniveauer og modeller, alt fra foto til professionel film.