Filtre

Filtre 2018-02-21T13:28:34+00:00

Schneider-Kreuznach RHOdium FSND

Schneider RHOdium Full Spectrum Neutral Density (FSND) filtre er en avanceret serie af filtre, der er lavet specielt til de kritiske farvestandarder for 4K, 6K og 8K kameraer. Store fremskridt inden for 4K, 6K og 8K digitale sensorer har medført færre problemer med IR-lækage sammenlignet med tidligere digitale kameraer. Disse sensorer kan stadig være udsat for IR-lækage indenfor det synlige spektrum. Derfor er IR-absorption fortsat et krav, især ved optiske densiteter på 1,2 og højere.

Filtrene er diamantskåret og er fremstillet af det absolutte fineste glas fundet på jorden, fra Japan til at være mere specifik. Alle filtre fra Schneider er skåret og poleret i Tyskland for at sikre en præcis og ensartet overflade.

Schneider-Kreuznach RHOdium FSND
Schneider-Kreuznach MPTV ND Grad

Schneider-Kreuznach MPTV ND Grad

Schneider Neutral Density (ND) Grad filtre kan bruges til at afbalancere eksponering i ujævn belysningssituation eller for at øge farvemætning ved at sænke eksponeringen i dele af billedet.

Schneider fremstiller både soft-edge og hard-edge filtre. Typisk anvendes soft-edge filtre til vinkelobjektiver, fordi disse objektiver har større dybdeskarphed. Hard-edge foretrækkes til brug med teleobjektiver eller til dristige overgange.