Kurser

Kurser 2018-01-04T13:10:31+02:00

MedieTekAcademy

MedieTek TV- Film- og Broadcast Academy

Vi tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder inden for produktionsworkflow, udstyr og teknikker. Hvis behovet kræver et mere specialtilrettet kursus eller workshop med individuelt tilpasset indhold, kan vi også tilbyde dette, til enkeltpersoner eller som gruppeundervisning. Kontakt os gerne og forhør dig om mulighederne.

Produkt Seminar

Disse er gratis og er en del af vores løbende produktbekendtgørelse til dig, kunden.

Workshop

Uddannelse og instruktion i specifikt udstyr, teknikker eller teknologi – Workshop er typisk af kortere varighed og ikke så dybdegående som kurser og Master Class.

Kurser

Alle kurser omfatter kursusmaterialer og et certifikat, når en evt. afsluttende test er gennemført og bestået.

Master Class

Uddannelse og instruktion i specifikt udstyr, teknikker eller teknologi på et meget højt niveau. Et personligt certifikat tildeles efter afslutningen.

Kontakt og tilmeldingsoplysninger: 87 700 180 / academy@medietek.eu

Lys- og farveforståelse
En af vore populære masterclasses som vi tidligere har afholdt flere steder i Europa, udbydes nu i en kort version som et halvdags kursus. Kurset giver en god forståelse for hvordan og hvorfor vi ser lys og farver som vi gør. Med denne viden kan vi bedre forstå at benytte de lyskilder som normalt anvendes til Film- og TV produktion i samspil med nutidens kameraer. Gå ikke glip af denne enestående chance til at forstå lys og farver.

Pris: 1.500,- / deltager
Sted: Rudolfgårsvej 1A, 8260 Viby J
Tidspunkt: 27.02.18 – kl. 13.00 – 17.00
Tilmelding: academy@medietek.eu
Deadline: 17. februar

HDR Workflow
Man kan roligt sige HDR er et af de nye Buzz Words – På dette ½ dags kursus kommer vi omkring alt fra HDR-I til HDR. Hvordan producere vi egentlig efter de kommende HDR standarder. Lær hvad der er muligt i dag- hvad der kræves og hvordan vi forbereder os. HDR bliver en kommende standard vi alle skal lære at bruge.

Pris: 1.500,- / deltager
Sted: Rudolfgårsvej 1A, 8260 Viby J
Tidspunkt: dato endnu ikke fastsat
Tilmelding: academy@medietek.eu
Deadline: senest 10 dage før kursusstart.

Live Produktion med Smartphones

Vi giver et indblik i hvordan man laver live flere-kamera produktion ved brug af smartphones med nutidens teknologi. Hvad skal der til og hvor langt er udviklingen. Dette er en kombineret workshop og seminar hvor der også indgår gennemgang af enkelte produkt specifikke løsninger. Live streaming og streaming video for social medie vil også indgå i seminaret.

Pris: 1.500,- / deltager
Sted: Rudolfgårsvej 1A, 8260 Viby J
Tidspunkt: 22.03.18
Tilmelding: academy@medietek.eu