Lys

Lys 2018-02-21T12:19:04+00:00

BB&S Area 48 Soft

BB&S Area 48 Soft er et revolutionerende og teknologisk lys til professionel film og TV. Der benyttes remote phosphor, som fungere meget anderledes i forhold til almindelig LED lys. En fosfor plade bliver aktiveret af små dioder, som gør at fosfor pladen lyser og ikke dioderne, som på LED lys. Det betyder at strømforbruget er mindre og farvegengivelsen og temperaturen er meget mere nøjagtig end LED lys. Selv det brune farvespektrum, som LED ikke kan belyse, er intet problem for BB&S Area 48 Soft.

Derudover er der ingen flicker, uanset hvilken frame rate du optager i.

BB&S Area 48 Soft
BB&S Pipeline

BB&S Pipeline

BB&S Pipeline er en serie af lys, som benytter remote phospher teknologi, nøjagtig som Area 48 Soft. I forhold til LED lys, er det her en fosfor plade som bliver aktiveret af dioder. Remote phospher giver en meget mere nøjagtig farvegengivelse og temperatur i forhold til LED. Derudover er der heller ingen flicker, uanset hvilken frame rate du optager i.

Pipeline serien består af rør i forskellige længder, som giver utrolig meget lys i forhold til deres størrelse. Størrelsen gør også at de er meget nemmere at placere, for eksempel på små sets og i biler.

BB&S K7 Twist

BB&S K7 Twist er en 3w LED spot, som er blevet meget populær til blandt andet udstillingslys og animation. Især blandt animatorer er den populær, da lyset ikke fylder meget og giver et fantastisk lys. Lyset kan nemt positioneres, da den bliver fastgjort med en stærk neodym magnet. Så alle magnetiske overflader kan bruges til at fastgøre lyset.

Lyskeglen kan nemt justeres med udskiftelige linser og honeycombs. Lyset har en farvetemperatur på 3000K og har en meget høj farvegengivelse.

BB&S K7 Twist
BB&S Flyer

BB&S Flyer

BB&S Flyer er perfekt som ENG lys eller til små og hurtige lyssætninger, hvor der kræves et mobilt lyssæt. Lyset bliver strømforsynet via et V-lock batteri, som monteres på bæltet, hvor lysstyrke og farvetemperatur også kan reguleres. Farvetemperaturen kan justeres mellem 3000K og 5600K.