Matte Box

Matte Box 2018-02-23T09:27:53+00:00

Bright Tangerine Strummer DNA

Bright Tangerine Strummer DNA er en studio matte box, som er dobbelt så stærk og har halvdelen af vægten i forhold til en lignede matte box. Fordelen ved denne model er, at det er muligt at bruge både 4×5.65 og 6×6 filtre. Filter holderne klikkes sammen, så det er nemt og hurtigt at tilføje flere filter holdere.

Med A.R.F tilt block, er det muligt at tilte matte boxen op til 15 grader, så man sikre at der ikke komme uønsket refleksioner i sine optagelser.

Bright Tangerine Strummer DNA
Bright Tangerine VIV

Bright Tangerine VIV

Bright Tangerine VIV er en hybrid matte box, som både kan monteres som clamp-on og på rods. VIV er på trods sin størrelse, overraskende let, så den kan uden bekymring bruges som en clamp-on matte box.

Det er nemt at tilføje flere filter holdere, ved blot at skrue dem fast på siden. Det gør det hurtigt at tilføje det ønskede antal filtre på matte boxen. To af filter holderne kan roteres 360 grader.

Bright Tangerine Misfit

Bright Tangerine Misfit er designet som en kompakt og utrolig let matte box, som på trods sin størrelse, stadig virker med vidvinkel objektiver. En kombination af kulfiber og metal, gør den ekstrem holdbar.

Misfit fås med op til 3 filter holdere, som hurtigt og nemt kan indsættes. Den har et 3/8″ monteringspunkt, som gør det muligt at montere et lille LED lys eller en monitor.

Bright Tangerine Misfit