Objektiver

Objektiver 2018-02-21T11:16:34+00:00

Schneider-Kreuznach Xenon FF-Prime

Xenon FF-Prime er designet som kompakte filmobjektiver, der er udviklet til at klare de høje opløsninger fra digitale sensorer i full-frame kameraer. Den optiske kvalitet er fremragende og levere flotte filmiske resultater. Alle objektiverne i  Xenon FF-Prime serien har de samme dimensioner, som gør det let at udskifte objektiv på location, da alt tilbehør som bl.a. follow focus forbliver i samme position.

Schneider-Kreuznach Xenon FF-Prime kan leveres med Nikon F, Canon EF eller PL mount. Objetiverne kommer i følgende brændvidder, 18mm, 25mm, 35mm, 50mm, 75mm og 100mm. Alle har en blænde på T2.1, på nær 18mm versionen som har en blænde på T2.4.

Schneider-Kreuznach Xenon FF-Prime
Schneider-Kreuznach Cine-Xenar III

Schneider-Kreuznach Cine-Xenar III

Schneider-Kreuznach Cine-Xenar III er det oplagte valg for film og TV produktioner, hvor kun det bedste er godt nok. En kombination af hurtig blænde ( T2.0 – T2.2 ) og fremragende optiske elementer i en solid konstruktion, gør dem yderst pålidelige. Disse objektiver er blandt markedets bedste filmobjektiver.

Cine-Xenar III kan fåes i både PL og EF mount. Objektiverne kommer i følgende brændevidde, 18mm, 25mm, 35mm, 50mm, 75mm og 95mm.

Samyang Cine

Samyang er kendt for hvor meget du får for virkelig små penge. Optisk er Samyang Cine serien faktisk overraskende god, så god at de kan hamle op med flere DSLR producenter. Alt er manuelt og klik fri blænde ring, nøjagtig som på rigtige filmobjektiver. Objektiverne er ombyggede Samyang fotoobjektiver, som er med til at holde prisen nede, da glasset ikke er fremstillet til udelukkende filmobjektiver.

Samyang_Cine
Samyang XEEN

Samyang XEEN

Samyang XEEN er en god opgradering fra deres standard Cine serie af objektiver. Optisk er XEEN lidt bedre end deres billigere objektiver, derudover er deres design og kvalitet, lavet til professionel brug. Objektiverne i XEEN serien er derfor lavet af metal og ikke plastik som Cine serien.

Objektiverne dækker full-frame sensor kameraer og kommer i PL, Canon EF, Nikon F og MFT mount. De fås i følgende brændevidder, 14mm, 16mm, 20mm, 24mm, 35mm, 50mm, 85mm og 135mm.

Fujinon Cabrio

Fujinon Cabrio er det ultimative indenfor zoom objektiver til TV og film. De bliver brugt på flere high-end produktioner, da Cabrio objektiverne ikke går på kompromis med billedkvaliteten og er yderst pålidelige. Den aftagelige servo enhed gør, at de kan bruges som både ENG og standard PL objektiver. Derfor er Fujinon Cabrio et super valg, hvis man ønsker kvalitet og alsidige objektiver.

Fujinon Cabrio
Tokina Cinema ATX

Tokina Cinema ATX

Tokina Cinema ATX byder på nogle rigtig gode zoom objektiver til fantastiske priser. Disse objektiver er et godt alternativ til Samyang prime objektiverne, hvis man ønsker zoom i stedet for fast brændevidde. Tokina Cinema ATX har derudover også zoomobjektiver som byder på mere vidvinkel end andre på markedet. Det gør dem især gode til kameraer med mindre sensorer.

Zeiss CP.3

Zeiss CP.3 objektiverne er kendt verden over, da de bliver brugt af mange mellemstore produktionsselskaber. Disse objektiver er et rigtig godt valg, hvis man ønsker god filmisk billedkvalitet, i et kompakt design, som er perfekt til et mindre kamera setup.

Zeiss er kendt for deres fremragende kvalitet og deres Compact Prime serie lander et rigtig godt sted, med den rigtig kombination af pris og kvalitet.