Om MedieTek

Om MedieTek 2018-03-28T09:45:35+02:00

MedieTek har mere end 30 års erfaring inden for rådgivning, systemdesign, uddannelse og support til TV- og Filmbranchen i både ind- og udland. Disse aktiviteter blev I 2003 udvidet med salg og distribution af udstyr.

I dag er MedieTek en af branchens mest erfarne leverandører til mediebranchen af både store og små projekter, eller som rådgivende partner for enhver der har brug for at kommunikere eller dokumentere med audiovisuelle midler.

MedieTek A/S er et videnscenter, med mere end 30 års erfaring inden for produktionsteknik og løsninger til Film- TV og multimediebranchen.
I en branche med stadig større udviklingshast, er vi det fundament du behøver for ikke at falde I tekniske faldgruber. Kort sagt – sikrer vi ”value for money”

MedieTek tilbyder:

  • Engagerede medarbejdere med branchekendskab
  • Konsulentbistand og teknisk rådgivning
  • Salg af udstyr og løsninger
  • Support og Service
  • Undervisning

Du er i centrum hos os
Det er ingen hemmelighed at vi alle hos MedieTek brænder for vores fag.

Vi er stolte over at kunne være den tekniske sparingspartner, du kan trække på når du har brug for rådgivning indenfor tekniske løsninger, til kommunikation eller dokumentation. Via en gennemgang af dit nuværende og fremtidige behov hjælper vi dig til at vælge netop den løsning som passer bedst for dig.

Når en leverance har fundet sted, lærer du for alvor hvem vi er og hvad vi kan gøre for dig. Vi er din sikkerhed for oppetid og sund drift. Kort sagt – vi er livlinen der altid er klar og Ingen gør det med større entusiasme end os – Basta!

Med venlig hilsen
Søren Petersen
Founder af MedieTek