Select Page

NewTek TriCaster

TriCaster er et komplet alt-i-en videoproduktionssystem. Fyldt med funktioner, der gør det muligt at producere professionel live video. Indbyggede funktioner som live streaming og optagelse, virtuelle sets, integrerede DDR, grafik, videoeffekter og lydmixing m.m. Visse modeller er der også mulighed for implimenteting af online møder som Teams, Zoom, Skype m.m.

En person eller et lille team kan producere, livestream og optage en live produktion – når som helst og hvor som helst. En TriCaster er velegnet til både studie og såkaldte fly-away systemer.

2 Elite

TriCaster 2 Elite er det mest komplette videoproduktionssystem der findes. Elite 2 sætter en ny standard for, hvor meget du kan opnå med et enkelt system. 32 inputs, opløsning i op til 4K 60p, samt Live Call Connect gør det simpelt at implimentere Teams, Zoom, Skype møder m.m.

TC1

Mix, stream og optag i en opløsninger på 4K UHD 60p. Med TriCaster TC1 får du 16 inputs, 2 uafhængige streaming encodere, 2 integerede Skype TX kanaler og meget mere. Professionel live streamingssystem i broadcast kvalitet.

1 Pro

Mix, stream og optag i en opløsninger på 4K UHD 60p. Med TriCaster 1 Pro får du 16 inputs, 2 uafhængige streaming encodere, 2 integerede Skype TX kanaler og meget mere. Pro live streamingssystem i broadcast kvalitet.

TC410 Plus

TriCaster TC410 Plus er et komplet videoproduktionssystem med 8 inputs i op til 1080p60. Mix, optag og stream i broadcast kvalitet over 2 uafhængige streaming kanaler. Et perfekt mellemstørrelses setup.

Mini 4K

TriCaster Mini 4K er det ultimate bærbare steamingssystem. Med 8 inputs i UHD 60p, 2 output streams i 4K UHD, grafik, indbygget lydmixer og integeret Skype TX m.m.

Mini SDI/HDMI

TriCaster Mini er et ultra bærbart steamingssystem, perfekt til såkaldte fly-away systemer. Med 8 inputs i 1080p60, 2 output streams, grafik, indbygget lydmixer og integeret Skype TX m.m.

TriCaster Kontrolpaneler

TriCaster kontrolpaneler til alle størrelser af setups. Fra Mini med 8 kanalers kontrol, perfekt til fly-away systemer, til 4-stripe panaler til større TV-stationer og OB produktioner.

NewTek NDI

Producer video på en helt ny måde – ved hjælp af kilder fra hele dit netværk, ikke kun hvad der fysisk er tilsluttet mellem dit kamera og videomixer. NDI (Network Device Interface) er ved at blive en global standard, som alle kan implementere for at forbinde videoudstyr på tværs af et netværk. Din videomixer, medieserver, computer, capture-enheder – enhver NDI-aktiveret enhed på netværket, kan se og få adgang til indhold fra alle andre NDI enheder. Så flere kilder end nogensinde før kan bruges til liveproduktion.

NDI PTZ

Alt igennem et netværkskabel – video, lyd, kontrol, tally og strøm. Intet behov for ekstra kabler og rodede opsætninger. NewTek’s PTZ kameraer er det perfekt valg til et simpelt og strømlinet setup.

NDI Converters

NewTek Spark Plus serien er den hurtigste og nemmeste måde at konvertere video til NDI på. Kompakte converters, med en opløsninger op til UHD 60p.