Select Page

Om MedieTEK

MedieTek har mere end 30 års erfaring inden for rådgivning, systemdesign, uddannelse og support til TV- og Filmbranchen i både ind- og udland. Disse aktiviteter blev I 2003 udvidet med salg og distribution af udstyr.

Over 30 års erfaring indenfor film og TV

I dag er MedieTek en af branchens mest erfarne leverandører til mediebranchen af både store og små projekter, eller som rådgivende partner for enhver der har brug for at kommunikere eller dokumentere med audiovisuelle midler.

MedieTek er et videnscenter, med mere end 30 års erfaring inden for produktionsteknik og løsninger til Film- TV og multimediebranchen.
I en branche med stadig større udviklingshast, er vi det fundament du behøver for ikke at falde I tekniske faldgruber. Kort sagt – sikrer vi ”value for money”

 

Du er i centrum hos os

Det er ingen hemmelighed at vi alle hos MedieTek brænder for vores fag. Vi er stolte over at kunne være den tekniske sparringspartner, du kan trække på når du har brug for rådgivning. Via en gennemgang af dit nuværende og fremtidige behov, hjælper vi dig til at vælge den løsning som passer bedst for dig.

Når en leverance har fundet sted, lærer du for alvor hvem vi er og hvad vi kan gøre for dig. Vi er din sikkerhed for oppetid og sund drift. Kort sagt – vi er livlinen der altid er klar og Ingen gør det med større entusiasme end os.

Salg  & betaling

Bank: Danske Bank
SWIFT/BIC: DABADKKK
DKK Account: 3409 13413061
DKK IBAN: DK213000001341361